Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری «سوث آسیا مانیتور»، پادشاهی کوچکِ بوتان پس از برآورده شدن نیاز واکسن ویروس کرونا و اتمام موفقیت آمیز واکسینه کردن بیش از ۹۵ درصد از جمعیت ۸۰۰ هزار نفری خود، دست دوستی و برادری  به سمت کشور همسایه اش نپال دراز کرد و ۲۳۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا به این کشور اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دولت بوتان  در پی درخواستِ کمکِ کشور همسایه این اقدام را انجام داد.

ماه گذشته با پشتیبانیِ کشورهای اهداکننده واکسن شامل دانمارک، بلغارستان و کرواسی، این کشور توانست ۴۰۰ هزار دوز واکسن مازاد آسترازنکا برای واکسیناسیون دوز دوم تهیه کند.

براساس گزارش روزنامه ملی «کوئنسل» با تایید روش ترکیبی تزریق واکسن های ویروس کرونا و به دلیل شواهدی مبنی بر ایجاد ایمنی بیشتر در بدن به روش ترکیبی اکثریت جمعیت بزرگسال مایل به تزریق واکسن مدرنا برای دوز دوم بودند و بوتان ۵۰۰ هزار دوز واکسن مدرنا از آمریکا دریافت کرده است. 

در این میان کشور نپال نیز ۵۱۳ هزار و ۴۲۰ دوز واکسن آسترازنکا که توسط دولت ژاپن فراهم شده بود را از طریق برنامه کوواکس و به اشتراک گذاری واکسن که تحت حمایت سازمان ملل انجام می شود دریافت کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا پادشاهی بوتان نپال ژاپن واکسیناسیون پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل همه‌گیری قرن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا نپال ویروس کرونا نپال ژاپن واکسیناسیون دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است