Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@16:54:23 GMT

داماد سرخانه های بوتانی! (+عکس)

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۳۹۴۴

داماد سرخانه های بوتانی! (+عکس)

پول‌نیوز - این کشور زیبا و اسرارآمیز بین هند و چین واقع شده و تا سال ۱۹۷۴ به روی گردشگران بسته بود. اما امروزه همه کسانی که آماده عبور از تشریفات بسیار هستند و پول کافی دارند می‌توانند از بوتان دیدن کنند؛ و اگرچه مرز‌ها باز هستند، اما پادشاه آن هنوز سعی دارد تعداد گردشگران را با روش‌های مختلف محدود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب متوجه می‌شوید که چرا همه مردم بوتان احساس خوشبختی می‌کنند.

ممنوعیت اینترنت یا تلویزیون



در بوتان، تلویزیون و اینترنت تا سال ۱۹۹۹ رسما ممنوع بود. اما جدا کردن کل کشور از تکنولوژی‌های مدرن غیرممکن بود، بنابراین پادشاه تصمیم گرفت این قانون را بردارد. به همین دلیل بوتان آخرین کشور دنیاست که استفاده از تلویزیون را آغاز کرد.

وزارت شادی

برای مراقبت از آرامش درونی افراد، در سال ۲۰۰۸، کمیته ملی خوشبختی تشکیل شد. حتی پرسشنامه سرشماری جمعیت دارای ستونی است که می‌توانید نشان دهید آیا از زندگی خود راضی هستید یا خیر. علاوه بر این، وزارت خوشبختی وجود دارد که شبیه به اصطلاح تولید ناخالص ملی، خوشبختی ملی را محاسبه می‌کند؛ و کیفیت زندگی بر اساس تعادل بین ارزش‌های مالی و ذهنی تعیین می‌شود.

هیچ بی خانمانی وجود ندارد



در بوتان، هیچکس نیست که در خیابان‌ها زندگی کند. اگر کسی خانه خود را از دست بدهد، کافیست نزد پادشاه برود تا پادشاه به او یک قطعه زمین بدهد که در آن خانه بسازد و سبزیجات پرورش دهد. حالا متوجه شدید که چرا مردم بوتان خودشان را خوشبخت می‌دانند؟

مراقبت‌های بهداشتی رایگان

هر یک از ساکنان بوتان حق دارد از مراقبت‌های بهداشتی و درمانی رایگان استفاده کند. هم پزشکی کلاسیک و هم سنتی در بوتان رایج هستند و فرد خودش تصمیم می‌گیرد کدام روش را برای خودش انتخاب کند.

لباس ملی

مردم بوتان لباس‌های سنتی می‌پوشند. مردان ردا‌های سنگین تا زانو و زنان پیراهن‌های بلند می‌پوشند. سطح اجتماعی و موقعیت افراد با رنگ شالی که روی شانه چپشان می‌اندازند مشخص می‌شود. مردم عادی شال‌های سفید و راهبان و افراد خاص شال‌های زرد استفاده می‌کنند.

ممنوعیت سیگار

پادشاه بوتان قانون ممنوعیت کشت، برداشت و فروش تنباکو را در این کشور وضع کرد؛ بنابراین خرید تنباکو در این کشور غیرممکن است. گردشگرانی که همه مدارک لازم برای عبور از این کشور را جمع می‌کنند باید هزینه زیادی بابت آوردن سیگار با خودشان بپردازند.

توجه به حیوانات و طبیعت

این کشور واقعا به طبیعت و بوم شناسی توجه می‌کند. آن‌ها حتی به رشد درختان هم توجه ویژه‌ای دارند. بوتان در سال ۲۰۱۵ رکورد جهانی کاشت ۵۰۰۰۰ درخت در یک سال را به دست آورد.

ویژگی‌های آشپزی

بیشتر مردم بوتان بودایی هستند. از آنجا که این مذهب احترام به دنیای حیوانات را می‌آموزد، گیاهخواری در این کشور رایج است. غذای اصلی آن‌ها برنج است اما برنج معمولی در چنین ارتفاعی رشد نمی‌کند، بنابراین مردم برنج قرمز می‌کارند که سخت‌تر است و طعم خاصی دارد. مردم توجه زیادی به نوشیدن چای دارند. آن‌ها چای سبز و سیاه را با نمک، فلفل و یک قاشق کره می‌خورند.

گردشگری چالش برانگیز

اگرچه پادشاه، این کشور را به روی گردشگران گشوده است، اما اجازه دسترسی به کل کشور را نمی‌دهد و فقط به صورت گروهی می‌توانید از آن دیدن کنید. همه مدارک و ویزا‌ها توسط یک شرکت زیر نظر دولت صادر می‌شود و برای دریافت مجوز، باید همه هزینه‌ها را از قبل بدهید (بلیت پرواز، هتل، راهنمای تور، خدمات، ویزا و بیمه و ...)

در این کشور فقط با راهنما می‌توانید سفر کنید و هیچوقت نمی‌توانید به تنهایی پیاده روی کنید. راهنمای تور به شما برنامه‌های سرگرم کننده مختلفی ارائه می‌دهد. هر روز معمولا ۲۵۰ دلار هزینه دارد. قیمت هتل هم توسط دولت تعیین می‌شود.

سنت ارث



زنان در بوتان بسیار محترم و قابل تقدیرند و سنت ارث و میراث آن‌ها هم این را ثابت می‌کند. همه متعلقات و دارایی‌های آن‌ها مثل خانه، قلعه و زمین به دختر بزرگتر می‌رسد، نه پسر.


اکولوژی مهم‌ترین چیز است

بوتان مشکل محیط زیستی ندارد. واردات یا استفاده از هر ماده شیمیایی در این کشور خلاف قانون است؛ بنابراین همه چیز‌هایی که برای کشاورزی در این کشور استفاده می‌شود، طبیعی هستند.

سنت ازدواج

در بوتان ازدواج با خارجی‌ها ممنوع است. پادشاه همه کار کرده تا بتواند این کشور را منحصر به فرد نگه دارد. در مراسم ازدواج، راهبان مانترا می‌خوانند. این فرآیند به زوج‌های جوان کمک می‌کند ارتباط روحی تنگاتنگ برقرار کند. بعد از انجام همه سنت‌های لازم، این زوج تبدیل به خانواده می‌شوند. همچنین داماد به خانه عروس می‌آید و وقتی پول کافی به دست آورد، می‌توانند به خانه دیگری بروند.

خیابان‌ها

در پایتخت بوتان، هیچ چراغ راهنمایی وجود ندارد و این برای مردم مشکل نیست. همه علائم با دست نشان داده می‌شوند.


خانه‌های شیرینی زنجبیلی

مردم بوتان تزئین خانه هایشان را دوست دارند. آن‌ها روی دیوار پرنده و طرح‌های مختلف می‌کشند. این تزئینات واقعا دیدنی هستند. یک خانه سنتی معمولا یک ساختمان نسبتا کوچک سه طبقه است. طبقه همکف حیوانات خود را نگه می‌دارند، فضای زندگی در طبقه دوم است و طبقه سوم به عنوان انبار استفاده می‌شود. علیرغم همه این قوانین محدود و ممنوع کننده، مردم بوتان بسیار شاد و صمیمی هستند. گردشگران هم هر روز بیشتر به آن علاقمند می‌شوند.
منبع: برترین ها

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بوتان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۳۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور از تحویل ۵۰۰ هزار واحد مسکونی به متقاضیان در اجرای طرح نهضت ملی مسکن خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید محمد حسینی ظهر امروز در جمع نمازگزاران سمنان در مصلای بزرگ حضرت امیرالمؤمنین (ع) اظهار داشت: بیش از 2 میلیون و 500 هزار واحد مسکونی در کشور در راستای اجرای قانون نضهت ملی مسکن در حال احداث است.

وی با اشاره به سرعت گرفتن روند احداث این واحدهای مسکونی تصریح کرد: از این تعداد بیش از 500 هزار واحد مسکونی تحویل متقاضیان شده است.

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور به تلاش‌های دولت سیزدهم برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی موجود در کشور اشاره و ابراز امیدواری کرد به زودی این تلاش‌ها نتیجه داد و مردم در عرصه‌های مختلف شاهد پیشرفت‌های بزرگ در کشور باشند.

حسینی به نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: امروز مشکلات و مضلات اقتصادی کشور در گرو جهش تولید بوده و توجه به منویات مقام معظم رهبری در زمینه جهش تولید مهم‌ترین راهکار رفع مشکلات اقتصادی و دور کردن نظام جمهوری اسلامی ایران از التهاب بازار و نوسان‌های ارزی است.

وی با اشاره به درپیش‌بودن روز جهانی کارگر، کارگران را رکن مهم رونق تولید برشمرد و بیان کرد: تحقق شعار امسال نیازمند همراهی کارگر، کارفرما و سرمایه‌گذار است.

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور با اشاره به حمایت‌های دولت سیزدهم از کارگران و حوزه تولید گفت: افزایش قابل توجه حقوق کارگران و رفاهیات آنان در طول فعالیت دولت سیزدهم از جمله اقدامات دولت برای حمایت از این قشر مولد بوده است.

حسینی با اشاره به نقش ارزشمند کارگران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در عرصه‌های مختلف کشور بیان کرد: اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، کاهش حوادث‌کار، اصلاح بیمه کارگران ساختمانی با دربرگیری 500 هزار کارگر ساختمانی از دیگر اقدامات حمایتی دولت از کارگران است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان یکی از برنامه‌های مهم دولت در راستای جهش تولید خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های متعدد از معدن، اقتصاد دیجیتال تا اقتصاد دانش‌بنیان در برنامه هفتم توسعه دیده شده و تسلط بر مهارت و حرفه‌آموزی لازمه تحقق این برنامه‌ها، خودکفایی و افزایش صادرات است.

معاون رئیس‌جمهور از فعالیت بیش از 10 هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور خبرداد و بر لزوم حضور این شرکت‌ها در نمایشگاه‌های بین‌المللی تأکید کرد.

حسینی با اشاره به لزوم تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها در کشور عنوان کرد: این مهم با قدرت و صلابت برای توسعه و پیشرفت کشور محقق خواهد شد که نمونه این مهم، قدرت نظامی و اقتدار دفاعی است که امروز جمهوری اسلامی ایران دارد.

وی با بیان اینکه عملیات "وعده صادق" اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را به منصه ظهور گذاشته و هیمنه پوشالی دشمن را از بین برد گفت: کشورهای غربی از جمله انگلیس و آمریکا از حامیان رژیم غاصب صهیونیستی هستند و تحقق وعده صادق اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • مامان بگو برای دین و کشور رفتم؛ دست راست اسلحه و دست دیگرم کتاب
  • بُرد ارزشمند تیم پاریزه ر کردستان در خانه
  • سلبریتی تراز یعنی پهلوان رزاز
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • وضعیت وحشتناک تخریب دیوار خانه‌های مردم در زاهدان پس از طوفان | فیلم
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور